سلام رفقا ؛ چطورید ؟ 

خب بعد از مدتها که خبر چندانی نبود ! اما میدونید که درمورد سونیک قراره یه فیلمی منتشر بشه که تاریخ اکرانش 25 بهمن ماه هست . 

اینم تریلرو تی وی اسپاتی هست که احتمالا تا الآن دیدید ولی بازم میذارمشون ( اینی که میبینید کانال خودمه تو آپارات !! این یه کانال دیگه ام هست ، فکر نکنین از کانال یکی دیگه گذاشتم اینجا .  )

حالا قراره چی کار کنیم ؟! 

در یک اقدام کاملا جدید ، کاری که قراره انجام بدم اینه که وقتی فیلمش دراومد و کیفیت نسبتا خوبش اومد و تماشا کردم ، فیلم سونیک رو همراه با انیمیشن ( که نمادی از خودم ساختم و صحبت میکنم ) بررسی کنم  

یه چیزی توهمین مایه هایی که پایین تر میبینید ساختم  ( لطفا به صدایی که دارم یا هرچیز دیگه نخدید ها . اگه صدام مزخرفه دیگه خودتون به بزرگی خودتون ببخشید ، من واقعا از صدای خودمم راضی نیستم ولی چه کنم ؟ دست خودم که نبوده

البته من اگه اون انیمیشن رو بسازم اونجا ( یعنی تو پیج @movietaj ) قرار میدم ، چون مشخصه که حوزه اش بیشتر مربوط به اونه  ولی گفتم به هرحال مربوط به سونیک هم میشه و قراره که اولین انیمیشنم رو با سونیک شروع کنم پس اینجا هم بیام و بگم . 

البته خب میدونید که فیلمش هنوز اکران نشده و تازه وقتی اکران شه ، باید حدود چند هفته صبر کنیم تا یه کیفیت متوسطی ازش بیاد که قابل تماشا کردن باشه . و تازه بعد اون هم یه کم طول میکشه من انیمیشن درست کنم . ولی خب به هرحال دیگه .

خلاصه این خبری بود که خواستم بدم . بعدا که ساختمش بهتون اطلاع میدم که شما هم تماشا کنید .

آقااااااااااا . !!! ( فقط حواستون باشه که اگر فیلمش واقعا خوب نباشه یا ناامیدم کنه ، نمیتونم تو بررسی هام الکی بگم که فیلمش خوب بود و فلان .  میدونید که منظورم چیه ؟ دروغ بی دروغ !! من 9 سال همه چیز رو قشنگ گذاشتم کف دستتون ، الان هم لازم باشه همین کارو میکنم 

خب دیگه فعلا خداحافظ . من برم امتحانم رو بخونم که از 1 تا 5 بهمن امتحان دارم ! دعا کنید امتحانمو خوب بدم ، نیفتم که بیچاره شم  فعلا بااااااای   

پروژه ی جدید ( مربوط به فیلم سونیک 2020 )

پروژه ی جدید!!! ( مربوط به فیلم سونیک 2020 )

سکانس جدید از فیلم سونیک با عنوان this one is cute

,iframe ,aparat ,} ,100% ,h ,    ,iframe aparat ,aparat embed ,h iframe ,} h ,iframe aparat embed ,aparat embed frame ,embed frame iframe ,frame iframe {position

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تولید کننده نایلون شرینک در ایران مطالب اینترنتی exposedsub tanha78 مولانایی دانلود فیلم با لینک مستقیم berkeynilooi zohur12 خرید گن ساعت شنی در شیراز | 09172500031 آراد چت |